Kinderen en vrije tijd

Houdt uw kind van zingen, dansen en toneel?

Bij Toneelvereniging De Hucht kan uw kind toneellessen volgen. Dance with Joy is een ballet- en dansschool waar uw kind balletlessen kan volgen. Bent u (en uw kind) lid van een kerkgenootschap? Vraag bij de kerk of uw kind kan aansluiten bij een koor, zoals bijvoorbeeld kinderkoor Obadja.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

Dance with Joy

Ballet- en dansschool

Candialaan
8
3911 BA
Rhenen
Toon op kaart (1)
x

Toneelvereniging De Hucht

't Trefpunt, Eikenlaan
46
3911 GK
Rhenen
Houdt uw kind van buiten spelen?

Ga naar dagrecreatieterrein Kwintelooyen. Hier is een gedeelte van ingericht als speelweide voor kinderen.

Kijk voor ideeën voor buiten spelen op Oerrr! van Natuurmonumenten. Houdt uw kind van de natuur? Staatsbosbeheer organiseert excursies en ieder jaar een natuurdag.

Dagrecreatieterrein Kwintelooyen

Deze voormalige zandafgraving is gedeeltelijk ingericht voor recreatie. Hier vindt u een tent- en caravanweide,  speelweide, toiletgebouw, picknicktafels en parkeerplaatsen. Op mooie dagen is er een mobiele snackwagen aanwezig. Ook zijn er routes voor mountainbikes.

Rhenen

Oerrr - Natuurmonumenten

Staatsbosbeheer

Houdt uw kind van dieren?

Ga naar Ouwehands Dierenpark. Daar zijn verschillende dieren te zien. Ook kan uw kind meedoen aan speurtochten. In de overdekte speeljungle leert uw kind van alles over het leven van dieren in het wild.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Ouwehands Dierenpark

Bezoekadres

Grebbeweg
111
3911 AV
Rhenen

Postadres

9
3910 AA
Rhenen
Zoekt u leuke activiteiten voor uw kind?

Kijk op de website Uit met kinderen. Daar vindt u leuke activiteiten, maar ook een overzicht van speeltuinen en kinderboerderijen in de buurt. In de bibliotheek zijn vaak voorleesmiddagen voor kinderen. Voor activiteiten in de natuur, zoals bijvoorbeeld speurtochten, kunt u terecht op de website van Natuurmonumenten.

Zoekt u activiteiten voor kinderen met een beperking?

Neem contact op met het Centrum voor Jeugd en Gezin Rhenen.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Rhenen

Nieuwe Veenendaalseweg
51a
3911 ME
Rhenen
Wilt u een dagje iets leuks doen met de kinderen?

Kijk voor ideeën en tips op de website Weg met de kids. Op de website Uitmetkorting staan kortingsacties voor een dagje weg. Op Uit met kinderen vindt u activiteiten, maar ook een overzicht van speeltuinen en kinderboerderijen in de buurt. Voor activiteiten in de natuur kunt u terecht op de website van Natuurmonumenten. Denk hierbij aan speurtochten. In de bibliotheek zijn vaak voorleesmiddagen voor kinderen. Het jongerenwerk organiseert ook veel, voornamelijk tijdens de schoolvakanties. Voor informatie over evenementen kunt u ook terecht bij de VVV.

Natuurmonumenten

9955
1243 ZS
's-Graveland

Uit met kinderen

Uitmetkorting.nl

Weg met de kids