Sporten en bewegen voor jongeren

Zoek je een sportvereniging?

Er zijn genoeg leuke activiteiten bij je in de buurt. Kijk in de gemeentegids voor een overzicht van sportverenigingen en meld je voor een proefles aan.

Denk je dat je te weinig beweegt?

Zorg voor voldoende beweging. Ga op de fiets of lopend naar school, beweeg regelmatig en eet gezond. Zoek ook een sportvereniging en ga sporten.

Heb je een beperking en wil je sporten?

Neem contact op met de Rhenense Publieksbalie en vraag naar de mogelijkheden.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Rhenense Publieksbalie

Telefonisch bereikbaar op ma, wo, do, vr van 9.00 tot 11.00 uur, op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur

Vrije inloopspreekuren: woensdag 10.00 - 11.00 uur in Multifunctioneel gebouw Het Bestegoed (Tabaksweg 20, Elst), donderdag 10.00 - 11.00 uur in De Westpoort (Veerweg 1, Rhenen).

Nieuwe Veenendaalseweg
75
3911 MG
Rhenen
Wil uw kind sporten maar is er geen geld?

Misschien kunt u een vergoeding krijgen van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. U komt in aanmerking als uw kind tussen de 4 en 18 jaar is. Kijk voor meer informatie op de website. Vraag ook uw gemeente om hulp. Samen met een medewerker van Bureau minimaregelingen Veenendaal, Rhenen & Renswoude bekijkt u of er nog andere regelingen zijn waar u aanspraak op kunt maken. Zo kunt u vergoedingen ontvangen voor kosten die u maakt voor culturele activiteiten, recreatie en sport. En voor uw kind(eren) zijn er bijdragen voor bijvoorbeeld muziekles, schoolreis of een nieuwe computer. Kijk voor meer informatie op de website Minimaregelingen Veenendaal, Rhenen & Renswoude.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Minimaregelingen Veenendaal, Rhenen & Renswoude

Minimaregelingen voor de gemeentes Veenendaal, Rhenen & Renswoude

Telefonisch bereikbaar ma t/m vr tussen 10.00 - 12.00 uur en 13.00 - 16.00 uur.