Studie of cursus voor senioren

Wilt u doorleren na uw 50e?

De Volksuniversiteit heeft leuke creatieve en leerzame cursussen. Bijvoorbeeld over sociale vaardigheden, cultuur en wetenschap. U vindt er ook computer-, taal- en kookcursussen. De Open Universiteit biedt gratis cursussen aan.

Volksuniversiteit Veenendaal

Volksuniversiteit Wageningen

Open Universiteit - gratis cursussen

Volksuniversiteit

Wilt u beter Nederlands leren?

Oefen uw spelling op de website Beter Spellen. Of kijk op de website Taal voor het Leven en ga op zoek naar een taalvrijwilliger zodat u beter leert lezen en schrijven.

Volg een cursus Nederlands voor anderstaligen bij Elsinga Taaltrainingen. Of vraag om een taalmaatje bij het Rode Kruis of bij Vluchtelingenwerk.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Elsinga Taaltrainingen

Bij Elsinga Taaltrainingen kan men terecht voor alle trajecten niveauverhogend Nederlands, trainingen voor het staatsexamen NT2 ( 1 en 2) en het inburgeringsexamen. Ook zijn in-company trainingen mogelijk.

Julianastraat
32
3911 HJ
Rhenen

Het Rode Kruis afdeling Rhenen

Vluchtelingenwerk Nederland

Beter Spellen

Heeft u een beperking en wilt u een opleiding volgen?

Met hulpmiddelen en aanpassingen is veel mogelijk. Maak een afspraak bij de Rhenense Publieksbalie. Samen met een consulent bekijkt u wat er mogelijk is.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Rhenense Publieksbalie

Telefonisch bereikbaar op ma, wo, do, vr van 9.00 tot 11.00 uur, op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur

Vrije inloopspreekuren: woensdag 10.00 - 11.00 uur in Multifunctioneel gebouw Het Bestegoed (Tabaksweg 20, Elst), donderdag 10.00 - 11.00 uur in De Westpoort (Veerweg 1, Rhenen).

Nieuwe Veenendaalseweg
75
3911 MG
Rhenen