Uitgaan

Wil je uitgaan?

Als je uit wilt gaan, kun je terecht bij uitgaansgelegenheid Bollee Events. Zij houden ook speciale avonden voor jongeren van 12 t/m 16 jaar. Kijk voor meer informatie op de website van Bollee Events.

In Wageningen en Veenendaal zijn ook mogelijkheden om uit te gaan.

Kijk op de sites van de UITagenda en de VVV voor de uitgaansagenda in de omgeving. Kijk ook in de huis-aan-huisbladen. Als je van dance houdt, kun je op Partyflock kijken voor feesten. Op Facebook staan vaak evenementen.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Bollee Events

Uitgaansgelegenheid in Rhenen.

Grebbeweg
69
3911 AT
Rhenen
Zoek je een jongerensoos?

In Rhenen is geen jongerensoos, maar als je uit wilt gaan als jongere, kun je terecht bij uitgaansgelegenheid Bollee Events. Zij houden ook speciale avonden voor jongeren van 12 t/m 16 jaar. Kijk voor meer informatie op de website van Bollee Events.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Bollee Events

Uitgaansgelegenheid in Rhenen.

Grebbeweg
69
3911 AT
Rhenen
Wil je met korting naar een concert, museum, theater, bioscoop of festival?

Met een Cultureel Jongerenpaspoort (CJP) krijg je tot je 30e korting op concerten, musea en theater, film en festivals. Verder krijg je ook 5 keer per jaar een magazine vol uitgaanstips. Het CJP kost €17,50 per jaar.

Kijk op de website van de UITagenda wat er bij jou in de buurt te doen is.

Uitgaan kun je vooral in Veenendaal of Wageningen. In Ede, Veenendaal en Wageningen kun je naar de bioscoop of het theater.

Cultureel Jongeren Paspoort (CJP)